jsi urcite strasne fajn osubka...(vypovidaji to o tobe tvoje dilka)
krasne dilko, uprimne, zajimave, kouzelne, k zamysleni...
12.04.2009 21:52:00 | strašidýlko-střapatý
Zdá se mi, nebo je to tak, že jsi ztracená sama v sobě?
Že jsi ztracená v téhle době...
Možná by to chtělo nachvíli zastavit a uvědomit si, po čem toužíš.
Azazen
09.04.2009 12:10:00 | Azazen