Já
Jsem pravda pouhá
je to tak zlé
na tomto světě
není nic fér
jenom snad moje pravda
i když vždy bolí
nad vším zvítězí
a nepovolí
když přijdu k Tobě blíž
tak už to víš
že se čas krátí
penězmi nekoupíš
je mi to líto
jsem to já
kdo nosí trápení
a že se umírá
je mi to líto
jdu za tebou
nešetři prachy
nešetři slov
oddej se dnešku
nikdy už nebude
oddej se touhám
víc nepřibude
už jsem v tvých očích
vždy tak jiskřivých
odbila hodina
vzala jsem tě s ní...
Přečteno 332x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, NikitaNikaT., LucQa, WAYWARD, zlomený a nanicovatý -__-, Agniezka, Mbonita, Gemyni, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)