Hrstka optimismu
Ber a hlavně dávej,
kapky štěstí pochytávej,
zanes lásku do těch míst,
kam sama nedokáže vlízt.
Vem za ruku anděly,
přátelství svá spleťte,
sami bychom nežili,
spolu zvládneme vše.
Hvězdy krásně září
jako úsměv na tvé tváři.
V očích blýská naděje,
jen blázen se rád nesměje.
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Paulín, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)