Anotace: ...
rytmus forma rýmy - panebože. jo, vidím, že je to starý komentář, ale stejně... za prvně nemyslim, že sem každý dává jen to, co se mu zdá dokonalé - nevim jak ty, sadd... i když tvrdíš, že si o sobě nemyslíš že píšeš dobře či co jsem to tu kdes zahlédla... no tak alespoň zkus soudit podle sebe, v tomto směru. asi to sem člověk dává proto, že chce slyšet nějaký soud - ne? to je asi jako kdybys řekla: "Dávám sem básně, o kterých si myslím,že jsou dokonalé, a čekám za ně tipy..." no a tak. podle mě to taky dokonalé není, jenže zaprvé - co je... to je prostě otázka. a za druhé - rozhodně se dá najít tisíc dalších básniček na stejné téma v mnohem mnohem horším provedení... za mě to bude asi takhle - neurazí, neoslní. ale prostě myslím, lejdy, nezahazuj to, podle mého se to prostě vyvíjí dobrým směrem... a tu práci před sebou máme všichni... kdo chceme psát.)
24.01.2009 19:04:00 | Já Esther Ruth
rytmus, forma, rymy... copak to nevidis, neslysis?? precti si to nahlas a nerikej mi, ze se ti to zda dokonale
02.01.2009 14:16:00 | saddova