Zavři oči a žij....
Anotace: na silvestra... trochu blbější nálada...
Zavři oči a otevři mysl svou,
vymaž všechny vzpomínky,
pak chmurné myšlenky trápit tě nebudou
a třeba v očích se ti objeví zase plamínky.
Vždyť začíná nám další rok,
zas máme šanci jinak žít,
já chci jen zmírnit svůj krok,
protože to co sem měla a mám už jindy nemusím nikdy mít.
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)