Jsme pravda i lež..
Anotace: je plná ironie.. omlouvám se za ten smutek a pesimismus..
V sluneční záři, plná chvění ocitá se láska, která není.
Tolik ji chtěl, tolik ji lhal a přesto všechno ji miloval.
Láska je mocná plní tvá přání, i když i tohle je plné lhaní.
Milovat znamená jen a jen tebe a z toho pocitu příjemně zebe.
Nechci být tvou milenkou zlomenou a přitom dívat se na tebe.
Pohledy bolavé, srdce zraněná a slova vyřčená způsobí bolesti - tak tohle jsou ty přednosti.
To jsou ty dotyky, slova i vášně a láska ? ta přece stejně jednou zhasne..
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Bůchví..., Bíša, Kapka, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)