Pomocná ruka
Anotace: ...každý má svoje přátelé, kterým rád pomůže..
Napiš, až bude ti nejhůř a pomůžu Ti.
Napiš, až budeš plakat, přijdu a daruju Ti svůj úsměv.
Napiš, až budeš potřebovat pomoc, přijdu a pomůžu Ti.
Napiš, když budeš chtít umřít, přijdu a přinutím Tě žít..
Komentáře (2)
Komentujících (2)