Pália tvoje jasné slová..
Anotace: nemožeš..alebo nechceš?
Nájdeš ma tam,kde slnko už nesvieti,
Kde štastie a láska nieje králom všetkých dní,
Nájdeš ma tam,kde hudba radostou neznie ti,
Kde srdce v trnoch umiera,tam večne spí.
Spí ako Šípová Ruženka,
Čo v sklenenéj truhle sníva svoje tajné sny,
Nit našej lásky bola pritenká,
Tak rada by som sa znova v tvojej náruči chcela skryt.
Skryt a byt v nej už naveky,
Nebyt len tá druhá,
V srdci mám bodavé návleky,
Srdce sa mi bolestou trhá.
Čo robit mám,ked viem že sa to nedá,
Za teba život dám,tak sa skus nebát..
Nie,ja nemožem,vyšlo s tvojích sladkých ust,
S tým ti ja nepomožem,zmierit sa s tým prosím skus.
Pália tvoje jasné slová,
Pália v mojom srdci najivnom,
Kto silný je,tak ten ich zdolá,
Ja umieram v šeri mrazivom...
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: labutí.holka, Lissa, Bíša, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)