Anotace: ...a o tom, jak umí táhnout...v klínu husí...
"Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva" - je výborný, ale tuhle jsem četl na nějakém serveru: "Národní ulicí jede vůz plný rohlíků" - to už jsem vypadl z křesla smíchy...
03.01.2009 12:43:00 | rybí prdy