Z legrace..
Z legrace zkouším letět
z Vegy třeba na Sirius
dál od Cancera klepet
nechci dát k rvačce impuls
v Canis Minor mě zdraví
štěkotem malý štěně
co vlastně svým haf! praví
toužím znát neprodleně
psí řeči chci se učit
v souhvězdí Canis Major
k studiu na Siriu půjčit
z knihovny psích věd na borg
slovník, mluvnice skvělé
nejlepší svého druhu..
a řádit v svorky čele
ve Zvířatníku kruhu
když se pak vrátím na Zem
z nebe Ti k nohám spadnu
věz, že fakt nejsem blázen
když jenom haf! říct zvládnu
Přečteno 327x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, NikitaNikaT., Holis, Psavec, Simísek, okapovaroura, Lota, labuť, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)