Před slzným plynem
Anotace: tři roky tomu (ovšem lehounce pozměněno)
Obnažené mříže ve sklepení,
drsné zdi a spousta světla.
Útočí láska tam kde není,
kde nechce být ta života metla.
Spousta hlasů, jejich neznámo hladí
ať hovoří si o čem chtějí.
Spousta lidí a všichni jsou mladí
s pivem se tomu smějí.
Úsměvy přátel blízké i vzdálené jsou,
ale tady je najednou přítelem každý.
Jen štěstí, že to světlo není tmou,
láska a přátelství - rozdílem navždy.
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, Nergal, Fiserka, okapovaroura, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)