Z papírku
Anotace: ležel na dně nočního stolku..
Jak bolí čtyři bílé stěny
V bílé posteli
V bílé nemocnici
Když hluchota jejího ticha
Drásá vědomí
Nevíš?
Studí..a zebe..
Jak malá holka tahám
slunce za vlasy…
Zahřej mě prosím
Necítím nohy ruce
volají z nebe..
tak už jen na chvíli
moci zavřít oči
nechat se obejmout
pomilovat se
s tvým hříšným teplem
hřejícím
vychladlé srdce
co nestíhá
tlouci
tudun tudun tudun..
Vidíš..a stejně se točí
Svět ..
spokojil se s málem
Když dovolil
Zabíjet
se žalem…
Přečteno 668x
Tipy 49
Poslední tipující: Marupiara, shakespeares, 5thelement, Markéta Hl., Iva Borecká, Jiparo, kejtyyy, Buližník, Šerpík 1, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)