U nás doma
U nás doma je to tak.
Než si sednu k počítači,
pachtím se při domácí práci.
Tatík sedí na telce,
děcka nedělají nic,
k tomu kocour chodí,
mlsnými očkami hledí.
Tak mu misku plním stále,
hýčkám si ho jako krále.
Hezky si s ním povídám,
něžná slůvka pro něj mám.
Když se zvedne páníček,
je to jeho mazlíček.
Kocourek je u nás pán,
jmenuje se Kylián.
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, střelkyně1
Komentáře (2)
Komentujících (2)