Anotace: Možná vám bude připadat, že nepatří do téhle kategorie, ale já ji sem zařadila proto, že jsem ji tak původně chtěla pojmenovat - život
Mě se zdá vcelku dobrá, jen pořád ta rytmika atd. Na několika místech mi taky připadá, že některé slovo je tam navíc, někde zas nějaké chybí. Skutečná pravopisná perlička!! se Ti povedla s těma unavenýma těŽkýma nohama - tak si to prosím Tě oprav, nebo smíchy prasknu!
23.11.2005 17:34:00 | MATT