Naprosto kladná postava
Já nejsem žádná svině,
co se topí ve víně,
tak prosím všechny soudce,
ať nechají mě žít, pobíhat po louce.
Slušnost je mi vlastní,
i když jinak jsem trochu zvláštní.
Ohleduplnost vaši si cením,
když není, dosti pěním.
Můžu vylézt na střechu mrakodrapu,
což je horší než vyskočit z vlaku,
jenže proč bych lítala v oblacích,
na zemi je přece krásněji mnohem víc.
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (0)