Anotace: celé odpoledne jsem nad tím dumala...proč některé jsou a jiné ne?
Jen Tě prosím, snaž se v životě zabývat jen problémy podobného charakteru. Bude Ti vždycky líp. A my ostatní Ti budeme tiše závidět...
M
04.01.2009 08:49:00 | Gregy
...ti co stojí žijí,ti nahoru nožičkama chcípli,nediv se,v zavřené krabici je málo vzduchu pro všechny,třeba se obětovali :-),nebo je ti druzí zabili :-(
03.01.2009 23:22:00 | WAYWARD
snad...teď mi připadá, že jsem tím ze sebe udělala úplnýho blbce, že mi nedošlo, proč to tak je. ale já to chápu, jenom jsem nad tím tak přemýšlela...no nic, to je zbytečný vysvětlovat.
03.01.2009 22:57:00 | Kristine Clary-Aldringen