Anotace: vysoce hlubokomyslná;)
"... kým se však vést"... na to je potřeba tu mysl mít, života smysl... znát...
21.01.2009 06:24:00 | NikitaNikaT.
hezky řečeno...též se ptám čím se vést...říká se důvěřuj životu...tak asi musíme věřit...
05.01.2009 16:44:00 | Agniezka
WAYWARD: v té básni byla položená otázka a já dostala krásnou odpověď, děkuji Ti:)
05.01.2009 16:39:00 | slečna Nefertiti
...je dobře,že uvažuješ.Láska je a je prevít,kdo miloval a už nemiluje nemiloval,byla to zamilovanost,nebo chtíč,láska může být i bez sexu,proto je tak složitá a když ji ten sex chybí,ještě složitější.
Lásku poznáme až když ji neklademe na bedra zbytečnosti.
Nepotřebuje být spolu,milovat se,držet se za ručičku,jako slovo přítel,nepotřebujeme ho mít u sebe,ale vědět,že je s námi(a není tu)
03.01.2009 23:37:00 | WAYWARD