Plavu proti proudu
Anotace: Plavu proti proudu
Levý znak.
Pravý znak.
Žádný zkrat.
Mohu se smát.
Plavu si jak král
v této řece života.
Toho, kdo mě naštval
vcucne lavina.
Plavu si proti všem.
I proti rodině.
Hlášky všech setřem.
Já a jen já, co je ve mně.
Pár přátel mám,
ale hlavně na sebe dám.
I když se ke mně nikdo hlásit nebude
mě nesmírně dobře bude.
Jsem tu jen jednou,
a tak si to užít chci.
Možná jednou skončím s dámou,
která se stane ženou mou.
A nebo budu sám
pod mostem spát.
Nebudu vlastnit krám
a do keříku budu srát.
Ale vše tohle,
je jen na mě.
Jen já si určím
jak to skončím.
Legendu o Tonym píši jenom já
žádná jiná napodobenina člověka.
Jen já určuji své příští kroky
a do jaké dám školky děti.
Nesnaž se proto mnou měnit
nebo začnu pěnit.
Nebo pod mojí hladinu
půjdeš v cuku letu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)