Anotace: Motivací i tak trochu spoluautorem je vlastně "Ivkaja", svým novoročním přáním...
Krásná básnička! Taková povzbuzující. Stylisticky velmi povedená.
10.01.2009 18:28:00 | Lilly Lightová
Ivko, sama vidíš, že je to vlastně docela dost jiné, a sice jsem to celé překopal, ale nějak mi přišlo líto sem pak nedát.
09.01.2009 18:29:00 | zzlatý
Jj, pěkné dílko, krásná slůvka, myšlenka... zas přinde nový kalendář... s ním nové listy k trhání... čas, to tak někdy rychlo uhání.
04.01.2009 20:12:00 | NikitaNikaT.
To je hezká pobídka do Nového roku i dalších dnů.
A na nás hodně záleží jaký bude.
04.01.2009 16:35:00 | s.e.n