***
Je to jak prázná skořápka
uvnitř mě. /Beze/-
jmenné, ne-
konkrétní věci
usazené v koutku levé zorničky
/ne/-
viditelná
přání jiskřící v mezi-
hvězdných prostorech.
Klidné okamžiky
mezi řádkami Prévertových básní
Pocit.
Když se sníh mění v déšť. A naopak.
Je to jak prázdná skořápka.
Nevyjasněná část příběhu.
Jen moje fantazie
můj svět,
který se s realitou o sny dělit nebude.
možná
Přečteno 301x
Tipy 36
Poslední tipující: Woski, Vladimír P., Psychopatická lentilka, kikis, LucQa, Holis, *whatsoever*, Bíša, zzlatý, WhiteSkull, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)