Možná
Možná že hlava se mi občas točí
když podívám se životu přímo do očí
Možná je to všechno pouhý klam
tak jdu cestou kterou volí každý sám
Možná že jednou vše pochopím
a do svých rukou to zjištění konečně uchopím
Je to ovšem jenom možná
čili žádná jistota
Je to ovšem jenom možná
co kolem nás věčně propuká...
Přečteno 304x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, bobi bobie, el viento, Agniezka, Holis, NikitaNikaT., Bíša, enigman, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)