Zoufalost
Život je krásný
Také city skací
na špatného se obrácí
na dobrého košem hází
život je krásný
bez nesnází
a také city kací
avšak čas se strácí
cit je vzácná věc
to je svět
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: hezule
Komentáře (1)
Komentujících (1)