Anotace: Často přemýšlím o tom, proč se lidé nedomluví...
Svět se řídí, někdy až příliš rychle do vlastní záhuby, je fakt, že jsme to my lidé, děláme si to sami... smutné. Ovšem, láska je láska, nad tu není, když je upřímná... to se pak ty touhy snadno mění ve splnění! :o)
04.01.2009 14:54:00 | NikitaNikaT.
... možná, že proto, že nechce přijmout jinou, než svou pravdu..zbytečně zaslepeně..?
04.01.2009 14:24:00 | labuť
radši o lásce sni
protože celý svět
se zbláznil
kdo kdo by jen kradl
a vraždil..
04.01.2009 14:24:00 | Mbonita