Někdy jen tak
Někdy jen tak
Se ráno probudím
Pět minut před zvoněním
V hlavě mám
Budík
Někdy jen tak
Myslím nemyslím
A náhle Kuk! - Nápad
V hlavě mám
Kukačkové hodiny
(Někdy jen tak zabíjím čas
Mám v hlavě hodiny za-bicí)
Někdy jen tak
Myšlenky těkají
Zleva doprava
Nahoru dolů
(A pořád dokola)
V hlavě mám
Přesýpací hodiny
Písek se dosypal
Šel asi na Saharu
Lenošit
V hlavě mám
Prázdno
Komentáře (4)
Komentujících (4)