Sen
Anotace: pouhý zápis snu...
Uschlý strom...uprostřed, ...poušť
Najednou listy, květy? krev!
Vánek, vítr, vychřice..pouštní bouře.
A z krve...velké temné louže...
Zrníčka písku...v sněhové vločky..
tančí dokola, spí...
krajina pod bílým pláštěm..
led, ticho...
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Nocturnal0Light, bejbyyyy, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)