magnetická bouře...
silokřivky
zakalení
zákonitosti
slib mlčenlivosti
ohýbání
anomálie
médium paměti
detonace
energie
spontánní déšť
ocelových jehel
na safari smrti
život loveným tvorem...
skleněný pavouk
v pasti
z krvavých kamenů
pátrájící v beznaději
zahuben vrtošivým sluncem...
Přečteno 383x
Tipy 36
Poslední tipující: Bíša, ShootingS, Holis, Quigleika, 6thSun, spare, střelkyně1, Agniezka, jita.1965, okapovaroura, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)