No není se čemu divit todle sem napsal napsal před pár lety.A nahodou jsem to našel čekám že to nikdo nepochopí.
04.01.2009 19:59:00 | snupicek
No není se čemu divit todle sem napsal napsal před pár lety.A nahodou jsem to našel čekám že to nikdo nepochopí.
04.01.2009 19:58:00 | snupicek
Lehce mi uniká pointa... sem tam mám pocit, že něco chybí... má to dobrou myšlenku... snad jsem vypochopila správně, že dnešní den není dobrý?
04.01.2009 19:40:00 | NikitaNikaT.