Zmuchlané tváře
Oči zalepené,
ve vlasech závan oslavy.
Zmuchlané tváře,
v ústech a na rtech,
snad nádech obavy.
Dívám se na tebe,
tak tvrdě spíš.
Někdy se uvnitř ptám,
jestli to víš.
Dívám se na tebe
a vidím muže.
Ve dlaních plamínky
v očích snad růže.
Přečteno 376x
Tipy 18
Poslední tipující: Vlk v rouše, Holis, Psavec, Mbonita, enigman, Verena, Veselý Drak, labuť, Bíša, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)