Pro Hančí
Anotace: malé moje přáníčko,pro tebe moje přítelko...
Přítelko moje milá,
nic na nekoukej na čísla,
protože to jsou jen čísla.
Měj zrak jasný,úsměv na líci,
hlavu plnou písmenek,
které umíš tak krásně sešikovat do říkanek
a srdíčko plné štěstí a lásky měj
a tohle vše rozdávej.
A protože tak již činíš,
své štěstí si zvětšuješ aniž o tom víš.
Mám tě ráda...
Komentáře (5)
Komentujících (5)