Nový rok s múzou
*
Nový rok dávno už vešel k nám,
neklopýtl ani se nezeptal,
tisíce jiskřiček vystřihlo svatozář
těm, kdo nabídli mu svoji tvář...
Skleničky cinkly a zvlhlé rty
zpečetily svá novoroční přání,
múza prolétla na koni s křídly,
snad nestačila mávnout ani
a vznesla se k nebesům do daleka;
vrátí se znovu, s láskou a pokorou
a rozezvoní zvony harmonie
tomu, kdo v tichu na ni čeká.
*
*
Přečteno 477x
Tipy 20
Poslední tipující: jita.1965, jedam, Veselý Drak, Holis, Květka Š., labuť, okapovaroura, enigman, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)