trod
vanilkový prach
jemně se snáší
jemná vůně...
...dopadá
bilá pěna objímající
myšlenky stojicí v řadě
očekávajíc očekávané
a přesto nečekané
nádech mizíci v nekonečnu
d o r t
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)