duše nebo tělo?
Anotace: komu čí dát přednost...
poselství z úsvitu věků
ukrývají stavby
bez vchodů...
vitalita smyslnosti
křehká říše těla
se svými rozmary...
entita důvtipnosti
duše píše
materialistické scénáře
na programy snům
a nabízí možnosti
sebe sama
k reálným experimentům...
takže
je tělo zjev duše
a duše idea těla?...
tak a dost...
co třeba tak
hle
duše je myslící bytost...
Přečteno 328x
Tipy 40
Poslední tipující: Bíša, maena, nrocinu Jednorožec, Gemyni, bejbyyyy, jita.1965, Kapka, Veselý Drak, Holis, Manon.H, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)