pekne srovnani, ale jako celek mi to neprijde uplne zdarile - sem tam rymujes, pak zas ne, pak jo a pak zas ne, jsem z toho cela zmatena.. a navic ta forma me docela zarazila - ta cela veta na to pusobi hrozne rusive, jinak bych to odentrovala...
05.01.2009 16:00:00 | saddova