Anotace: černý humor
To je přímo zasr. černá romantika, ty se mi líbíš!
Těším se na další tvé dílka. A samozřejmě tě vítám, srandy je pořád málo, politici na všechno nestačí.
Pro pořádek a jako motivaci ST!
09.01.2009 16:19:00 | Zasr. romantik
vadi mi tam opakovani slov.. v jedne strofe mas 2x všichni, v prve a posledni mas totozna slova...
a nemas tam moc dobry rytmus, celkem ti ujiždí.
Jinak tě vítám u nás na Literu :)
kéž tě múza líbá co nejčastěji :)
05.01.2009 17:50:00 | saddova