kávová
Omamná vůně
táhnoucí žár
hřích, jenž stůně,
aniž by se smál
vášnivá touha
při němé únavě,
zase si prosí
na tajné oslavě
tisíce zrnek,
v každém střípek
*naděje*
že při spatření dna
svět se na nás (vy....)
*usměje*
/po ránu/
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: bloumej očima, NikitaNikaT., Lenullinka, Mannon, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)