Anotace: ...dlouho nic a pak...
Vy ženy-básnířky máte zvláštní schopnost tvořit takové básně, kde až trochu dogmaticky filtrujete svět v čirou jemnost. Jenže ta ač příjemná se nikdy nedotkne hlouběji muže, jelikož je to pocit s daleko nižší esencí než vášeň..
21.03.2009 14:26:00 | Enkida
Ahoj rytíři pod ženským brněním.
Všichni nosíme plno jizev, jen je nedáváme na odiv.
30.01.2009 21:40:00 | jehlaspichlas