Tančící sněhová víla
Anotace: Ve 4 ráno sedím s propiskou v ruce... A vzpomínám na krásu zimy, krásu večera, ve sněhu :)...
S jiskřícíma očima
Tančí ve sněhu
Chce být znovu mezi nima
Opět znát jejich něhu
Ledové ruce
Kreslí jí mrazem
Krása - až srdce
Zasatavuje se rázem
Poslové lesa hlásí
-Blíží se bytost zvláštní
Srdce jí nebije
A ona žije
Je chladná
A přec dokonalá,ladná
Až sníh u nohou jí taje
Smutkem, že zatoulala se ze svého ráje
Za svitu vloček
Uprostřed louky
Před zraky všech
Maluje svými kroky
-Tančící sněhová víla-
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Fiserka, enigman, fuu
Komentáře (2)
Komentujících (2)