Cesta za snem
Anotace: Kam se všichni v životě plahočíme? Co nás táhne dál a dál?
Jdu cestou necestou,
za mírem a svobodou.
Přes oceán lodí,
vysokým houštím,
i nekonečnou pouští.
Spěchám tam, kde je místo mé,
i kdyby bylo sněhem zaváté.
V té krajině si láska se štěstím ruku podává,
plnou náruč tajných přání všem rozdává.
Jdu cestou necestou,
až tam, kam mé sny dal mě zvou.
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Rolnička
Komentáře (3)
Komentujících (3)