Pomalu, tiše...
Anotace: moje novoroční? moje večerní a přáníplná (aneb můj comeback? po půl roce:))
.
Pomalu
Tiše
Pomalu
Tiše
Moje srdce po tmě píše
Ticho chytá páru z úst
A mlží vločky smíchu
Večerní okamžiky
Zahřáté ve dvou dlaních z rukavic
Pomalu
Tiše
Plují mi v krvi
Jsme volní, plaší a ještě víc
A ta tajemství za okny
v očích pod víčky z života
i ti kuřáci na balkónech vydechují
Soukromé večerní tajemství
Tiše
Pomalu
z cigarety stoupá
a kolíbá vločky, sem a tam
Já stojím uprostřed světa
před domem, co chutná po cukroví
a slibuju si zmrzlá a hloupá,
že to tajemství jednou pošeptám
.
.
.
Přečteno 381x
Tipy 23
Poslední tipující: Souný, stmivani.na.lepsi.casy, HarryHH, prostějanek, Holis, Severka, Marfuša, WAYWARD, enigman, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)