Anotace: (Užívej Života)

Sbírka: Zokadooka

Už pro mne kdesi zraje
ten ONEN
Vyhnaný z ráje
Zvídavý...

Už za mne
někde dýchá
popadá můj smích
za cizí břicha
Tvídový

Už se to děje..
Třeba už včera
Nebo teď?
No,jéje...
Počkám do večera

Užívám života
a nedočkavě planu

Hlavně teda...
K ránu
Autor zvířenka, 05.01.2009
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, kouzelníček, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí