Citrusový svět

Citrusový svět

Anotace: můj malý citrusový svět

Mám doma hromadu
grepů a citrónů,
na vrchu pomeranč
jak jejich matrónu
překrásně zářivý,
sladce oranžový.
Jednou z něj oloupu
tu jeho kůru,
vždyť přeci v obchodě
mají jich fůru.
Než ale opadne
ten hrůzný sníh,
budu si o světě
citrusů snít
o malé planětě
grepů a cirónů,
kde mají pomeranč
jako svou matrónu.
O mém malém
citrusovém
světě.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 05.01.2009
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, AndyKo, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citrusy...
To je barevný svět v hrsti!!!
a Robot dodává: MPS: Mít Pomeranč Safírový,
ne není zrovna moc nevybíravý.:-D
Potěšila...MOC!

09.01.2009 19:40:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí