DŘEVĚNÉ SÁNĚ
Anotace: ...co dodat,jen povzdechnout.
+
Bílá je bílá
na kopci chlad
…u úpatí
couravá stařenka
…přišla se hřát
Vzpomínkou
na věčnost
…dřevěných sáni
na jízdu s kopce
…milování
Manžel ji vyzvedl
očima nahoru
…na vršku
rtíky ji olíbal
…potom sjel
Nahoru dolů
rovný kolotoč
…zas a zas vytáhl
caparta vozil
…žel nevydržel
Drahně let zpátky
cítila žal
…teď už však neví
kdo fota vzal
…snad její syn
Neví jak vypadá
sídliště na konci
…daleko přes město
bez kopce dům
…ještě nedošel
Snad žije
+
Přečteno 310x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stmivani.na.lepsi.casy, jita.1965, střelkyně1, Holis, snupicek, Gemyni, sophia92, Bíša, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)