Láska se za peníze koupit nedá, snad jen ta hodinová.
Ale to asi s láskou nemá nic společného.
06.01.2009 13:13:00 | Paulín
Mno, u některých to tak chodí... u mě naštěstí ne... mám lásku, miláčka... milujeme se srdcem a city... ne penězi, či dary. :o) ST! za obsah, pač je svým způsobem trefný, pro některé.
06.01.2009 12:55:00 | NikitaNikaT.