Až
Až
Až rozzáří se sluncem ranním
Tvá postel utkaná s přání
pak poklidem zvedneš něžnou hlavu
dáš smíchem lidem tajnou lávu
lávu plnou citů,hříchů.lásky
neopouštěj smutné z nás
napln touhu a Tvé nářky
alespon na chvilku spal
rozdej vše co můžeš dát
at to dobré má každý z nás
pak ulehni zas tiše
a postel se promění v říše
???
naděje...
Přečteno 274x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, LucQa, Bíša, toužím.jít.dál, labuť, just me, NikitaNikaT., Agniezka, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)