Dnešek
Dnešek
Mohu se ptát?
dobře,má mě rád?
proč ne,že jsem hřešil?
každý má zlý přečin
dýchat mě nechte
nemám víc za nehtem
smát mě nechte
čeho jsem mín?
jsem jako Vy
každý jsme takový
jaký?
prolhaný
jinak to do dnšní doby nejde
nezvoní zvony čistotou
zvoní po hraně vinny
neboj se a pověz
to
že nejsem sám vinný
pokrytče dnešních dnů
vtažen si do snů
všech těl bohužel
padni na kolena
modlit by ses měl
za odpuštění hříchů všech lidí
všech těl
všech špatných dotyků
děj se děj a pln svůj úděl...
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, umělec2, LucQa, zlomený a nanicovatý -__-, toužím.jít.dál, Yves, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)