Tři králové
Zas po roce.
Jsou tři a někam kráčejí.
Pryč vánoce
a děti ani zlobit nechtějí.
Ten vzadu,
černý jak již tolikrát.
Nám bradu,
kupředu jistě přišel dát.
Byli a budou,
tak jako staré mění se za nové.
Skoncují s nudou,
zase a znovu - tihle Tři králové!
Přečteno 362x
Tipy 12
Poslední tipující: Indigo, NikitaNikaT., Mademoiselle Drea, snupicek, Holis, Psavec, labuť, Mbonita, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)