ahoj, rozhodla jsem se splnit tvou prosbu, tak tady mas verdikt..
basen se mi libi, zvlast pro to, ze jsou v ni neotrele obraty, mas krasnou slovni zasobu devce, jen dve vytky ..rytmus..:)
a pak vis.. ja nejsem fandou cizích slov v cj basnich a na me je toho v te prve sloce dost.. ale jinak se mi to libi...
Tak snad sem te moc nezklamala...
07.01.2009 22:24:00 | saddova
Hej tohle je krááásné:) Černočerný závěs řas... Ty píšeš básničky zvláštním způsobem. Hrozně se mi líbí ty meziřádky nebo poslední věty pod básní.. jou jou:)
07.01.2009 19:51:00 | Anulyynka
Pěkné věnování, hodila by se ke svátku nebo narozeninám..já tyhle věnované moc neumím a nepíšu je..nebo věnuju jednoduše něco co jsem už předtím napsal :-)) Ale takhle to je jiné..líbí se mi že to někdo umí ;-)
06.01.2009 18:31:00 | Chancer