Plochá Markéta.
Anotace: To jednou v létě...
To jednou v létě
konala se plochá dráha na Markétě.
Sešla se tam elita
z domova i ze světa.
Driml,Verner,Johansonn
Karlsonn i Gustavson.
Markéta ta burácela, hřměla
a pot mi stékal zvolna z mého čela.
Já tam byl a zážitek měl skvělý
tak za rok zase v tu sportovní neděli.
Přečteno 344x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, jita.1965, Holis, NikitaNikaT., labuť, Lota, bejbyyyy, Psavec, Bíša, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)