Maličký poutníku...
Anotace: vize krize....... stíhá mne..
maličký poutníku
z fotografie,
zapálils mé vlnky
na přebalu od žvýkačky
/budiž světlo
řekla Tma
a zhasla se/
zapálils, teď hoří
snad cloumá,
němě hladí..
...nemyslíš,
poutníčku..?
...nemyslíš na maminku?
..
.
-ha...
..jsem ti macechou
a má stěna
útrpným světem k putování...
Přečteno 330x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Vlk v rouše, NikitaNikaT., sondulacek, Cassandra, enigman, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)