Co se týče obsahu, tak není až tak špatný, ale rýmy dlaň-daň, slzy-brzy atd. mi přijdou až moc vynucené a dělá to z celé básně špatný dojem (alespoň na mě)... Jediné, co to zachraňuje je poslední sloka...
11.01.2009 12:46:00 | Dimi
Tak to je hodně luxusní záležitost!!!Vážně paráda, hlavně jsem dost ráda, že si můžu zase něco přečíst :-)
06.01.2009 20:36:00 | galadriela